Saab 9-3

Nový SAAB 9-3 oficiálně odhalen, prodej začne příští týden

4. 12. 2013 • Novinky

Pořád tomu nemůžeme uvěřit, je to ale skutečně tak – SAAB je zpět a již brzy si budete moci znovu koupit úplně nový kus přímo od autorizovaného dealera. Dnes došlo k oficiálnímu odhalení faceliftovaného sedanu 9-3, který je sice k neroznání od verze z roku 2011, to mu ale všichni rádi promineme. Během dvou let nečinnosti jaksi nová verze neměla kde vzníknout, že?

Pod kapotou bude zatím jediný motor, přeplňovaný zážehový čtyřválec o objemu 2 litry má maximální výkon 162 kW a na výběr bude buď automatická nebo manuální převodovka. Na příští rok se chystá elektromobil a další rozšíření portfolia, nechme se tak překvapit s čím ve Švédsku přijdou.

Takže teď je správná doba, všichni ti kdo naříkali nad koncem SAABu mají nyní příležítost dokázat, jak vážně to mysleli. 10 prosince začíná prodej v domovské zemi a poté přijde rozšíření do zbytku světa. Kdo máte v garáži místo na jednu “devět-trojku”, neváhejte a objednávejte. Zákazníky teď tato vždy trochu kontroverzní značka potřebuje víc než co jiného. Vyrazte ven a kupte si ho!

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz