43623008303672264

Navrhněte si vlastní design pro závodní Aston

17. 2. 2013 • Design, Novinky

Severoamerický TRG-Aston Martin Racing vyhlásil novou soutěž, která by mohla jistě zaujmout všechny grafiky, návrháře nebo prostě jen tvořivce. Každý má nyní možnost, navrhnout vlastní grafiku pro jeden z vozů Vantage GT3, účastnící se série Rolex Grand-Am.

Každý fanoušek má možnost vytvořit svůj grafický design na jednu ze čtyř uveřejněných fotografií a do soutěže ji potom zaslat přes Facebook stránky Aston Martin. Výherní dílo bude zvoleno porotou složenou ze tří rozhodčí, ředitele TRG-AMR Kevina Bucklera, výkonného vedoucího Aston Martin Racing, Johna Gawa a továrního jezdce Darrena Turnera. Vyhodnocování začne již 20. Února, vítězný design, který se potom objeví na závodním voze, bude uveřejněn 28.

Kevin Buckler se k soutěži vyjádřil: „Tato výzva je životní šancí pro fanoušky, umělce a milovníky aut. Lidé designují a upravují svoje vlastní vozy již roky a my jim chceme dát šanci vzít jednu z nejvíce ikonických značek, s jedním z nejúspěšnějších závodních týmů a personalizovat si ji podle sebe.“

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz