leonardo_vision_xl_a_cinematic_photo_of_create_a_realistic_ima_4

Chystáte se zlikvidovat starý autovrak? Víme, jak si vyděláte

29. 10. 2023 • Novinky, Zajímavosti

Pokud vaše auto dosloužilo, musíte vymyslet ideální způsob, jak se ho co nejvýhodněji zbavit. Každý alespoň trochu zkušený motorista ví, že jeho dopravní prostředek je plný cenných dílů, které se dají opravdu pěkně prodat. Stačí jen vědět, na koho se obrátit. Kde si zaručeně vyděláte?

Všechny druhy katalyzátorů

Mezi typické díly, jež se vyplatí prodat, patří samozřejmě katalyzátor. Jejich demontáž přitom není nic složitého, takže se jedná o jasnou volbu. Najít spolehlivý výkup katalyzátorů už je přece jen o něco těžší. Na trhu se totiž pohybují desítky různých poskytovatelů, přičemž ne všichni z nich vám opravdu nabídnou adekvátní částky. Na to si dávejte pozor.

Dobrým příkladem je třeba společnost Catalycon s 15 lety zkušeností, jež si hravě poradí s průmyslovými, kovovými i keramickými katalyzátory. Díky vlastní technologii a přímé domluvě s dalšími zpracovateli jsou schopni nabízet nejvyšší výkupní cenu na trhu.

I další díly

Při rozprodávání auta vás bude rozhodně zajímat i výkup DPF a FAP. Snadno si přijdete na částky v rozmezí 200–5 000 Kč (stačí se podívat na ceník a ihned budete mít představu, na kolik si přijdete). Ať tak, nebo onak, nemusíte hledat provozovnu ani nikam jezdit. Celý proces lze totiž vyřešit plně online a přes poštovní služby. To platí nejen pro české, nýbrž i slovenské klienty. Daní odborníci mají pobočky v obou zemích. Jejich provozovnu naleznete v Dobrušce.

A jak vše probíhá? Stačí si otevřít internetové stránky www.catalycon.cz, přečíst si jednoduché instrukce (fotografie, vyplnění konkrétního typu dílu a podobně) a domluvit si obchod. Během několika dalších dní budete mít peníze v ruce a o starost méně.

V případě zájmu můžete snadno prodat i samostatné kovy v nejrůznějších podobách, a to včetně litiny či železa.

 

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz