bez-nazvu

Pronájem auta může vyřešit těžkou životní situaci

1. 7. 2019 • Novinky

Každému z nás se čas od času stane, že se automobil porouchá v tu nejméně vhodnou chvíli. Pokud je závada neodstranitelná a nemáme prostředky na okamžité pořízení nového vozu, můžeme se snadno ocitnout v patové situaci. Stejně tak je tomu i v případě nehody nebo jiné události, v důsledku které jsme přišli o své auto.

Mnozí z nás se bez automobilu neobejdou

V dnešní době je velké procento lidí více či méně existenčně závislé na vlastním autě. Někteří bez něj nemohou podnikat, další žijí na vesnicích a odlehlých samotách, kde jsou velice omezené možnosti cestování hromadnou dopravou, a auto je nezbytné pro cesty do práce, na nákupy i vození dětí do školky a do školy. Další zase potřebují pravidelně přepravovat zdravotně postiženého člena rodiny k lékařům. Pokud patříme mezi některou z těchto skupin lidí, je pro nás situace, kdy se ocitneme bez auta a nelze hned koupit nové, doslova krizová.

Auto si můžeme pronajmout i dlouhodobě

Naštěstí je tu možnost pronájmu automobilu. A nemusí se jednat jen o několik dní. Dlouhodobý pronájem aut je řešením na měsíce nebo dokonce celé roky. A jeho cena vůbec nemusí být přemrštěná.

Kde si dlouhodobě pronajmout auto?

Hledáte krátkodobý či dlouhodobý pronájem auta Praha? I v hlavním městě můžete najít pronájem vozu za velice příznivou cenu. Výhodné podmínky nabízí například autopůjčovna Praha, ve které vždy získáte některý z nových nebo ročních modelů aut za nižší sazbu, než nabízí konkurence. Navíc autopůjčovna hradí veškeré náklady spojené s provozem, údržbou a pojištěním vozu.

Rychlé přistavení a žádné dlouhodobé závazky

Vůz získáte rovnou v den objednávky nebo dle dohody. A jeho přistavení je zcela zdarma. Pronájem aut Praha je navíc dostupný i pro osoby vedené v registru dlužníků. Nejste vázáni dlouhodobou smlouvou a automobil si můžete půjčit i na pouhý měsíc.

 

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz